In de Heemtuinen doen we het samen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Vanuit die gedachte bundelt Timpaan voor elk nieuw project de krachten, expertise en passie van verschillende partners. Voor de Heemtuinen formeerden we een team van experts die elk op hun eigen wijze waarde toevoegen aan de plannen die we maken. Van ontwikkelaar tot landschapsarchitect en van energiedeskundige tot makelaar.

Timpaan

Timpaan is een moderne gebiedsontwikkelaar die zich richt op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. Dat doen we al sinds 1992 overal in West- en Midden-Nederland. Zowel in kernen, dorpen als stedelijke wijken. Juist daar waar de woningnood hoog is, maakt Timpaan het verschil. Lees meer

Verkoopmanager
Marella de Bruin
Verkoopmanager
Timpaan
Manager Ontwikkeling
Ramon Reijnders
Manager Ontwikkeling
Timpaan
Omgevingsmanager
Carlijn Bergshoeff
Omgevingsmanager
Timpaan
Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar
Nick de Goeij
Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar
Timpaan
Voor vragen van omwonenden is onze omgevingsmanager Carlijn Bergshoeff te bereiken op: 06-19200675 of cbergshoeff@timpaan.nl. Overige geïnteresseerden kunnen hun vragen stellen aan de makelaar (zie hier onder).

Van Herk Nieuwbouwmakelaars

Van Herk Nieuwbouwmakelaars wordt gevormd door een talentvol team met jarenlange ervaring in het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen de verwachting van onze klanten keer op keer overtreffen. Alles draait om kwaliteit, simpelweg omdat we de beste makelaar van Nederland willen zijn. Onze kernwaarde is luid en duidelijk: ‘Elke dag beter’.

Makelaar
Peter Nomen
Makelaar
Van Herk Nieuwbouwmakelaars
Makelaar
Mireille Intres
Makelaar
Van Herk Nieuwbouwmakelaars
Van Herk Nieuwbouwmakelaars is te bereiken op: 010 414 7600

De Witte Garantiemakelaars

Het verkoopteam van De Witte Garantiemakelaars zorgt dat woonwensen werkelijkheid worden. Ons makelaarskantoor is altijd bereikbaar en wij nemen graag de tijd voor een uitgebreid advies. Wij kennen Vlaardingen als geen ander en halen onze energie uit het vinden van de juiste koper. Wij kijken ernaar uit om dit prachtige project samen met Van Herk makelaars op te starten. Een huis kopen doe je niet zomaar, wij helpen u er graag bij en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten op deze prachtige plek!

Makelaar
Ferry Nefkens
Makelaar
De Witte Garantiemakelaars
Makelaar
Laura Over de Vest
Makelaar
De Witte Garantiemakelaars

KAW

Wonen, werken, groeien en bloeien. Voor alles is een ruimte. Ons speelveld is de ruimte in huizen, buurten, regio’s en provincies. Wij geloven in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan leefgeluk. Wij onderzoeken maatschappelijke fenomenen en maken toekomstvisies en strategieën. Hierbij helpen wij met bijzondere werkprocessen. Of je nu bewoner bent, overheid, ontwikkelaar of bouwer: Wij helpen om zelf keuzes te maken.

Architect
Gjalt van Koten
Architect
KAW
Algemeen Directeur
Reimar von Meding
Algemeen Directeur
KAW

LAP Landscape & Urban Design

Wij zijn een ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, architectuur, transformatie architectuur en planologie. We brengen graag zoveel mogelijk disciplines samen; van interieur- en architectuurontwerpers tot planologen die complete woonwijken bedenken. Zo creëren we rijke, unieke en integrale ontwerpen met een focus op klimaatadaptatie, ecologie en duurzaamheid. Ons motto: ‘We Believe in Trees!’.

Partner
Marieke Zegwaart
Partner
LAP Landscape & Urban Design
Directeur
Sander Lap
Directeur
LAP Landscape & Urban Design

AW Infrabouw

Overal waar mensen wonen, werken en hun vrije tijd besteden moet de buitenruimte worden ingericht. Iedereen wil immers bereikbaar zijn, voorzieningen gebruiken, comfortabel wonen, veilig werken en zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Dat vraagt om een doordachte inrichting van de buitenruimte en om alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn. AW Infrabouw zorgt ervoor. Ook in De Heemtuinen.

Teamleider
Ron de Haas
Teamleider
AW Kenniscentrum
Projectleider Bouwteams
Paul van Eeden
Projectleider Bouwteams
AW Kenniscentrum

KuiperCompagnons

Wij bouwen elke dag aan de toekomst van Nederland. Gedreven door onze liefde voor het Nederlandse landschap dragen wij, samen met bewoners, overheden en private partijen, bij aan een gelukkig, gezond en duurzaam leven, wonen en werken. We werken met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-)architecten, planologen, juristen en andere specialisten aan de ruimtelijke uitdagingen van morgen.

Planoloog
Femke van Avezaath
Planoloog
Kuiper Compagnons
Projectleider
Rogier Begheyn
Projectleider
Kuiper Compagnons

DWA

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken onze adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We maken dat dagelijks waar met 140 enthousiaste en gedreven medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.

Projectmanager
Peter Lucas
Projectmanager
DWA

Goudstikker - De Vries

Met vijf vestigingen en ongeveer 80 medewerkers behoren we tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieursbureaus in Nederland. We zien onszelf als ingenieurs in creativiteit en richten ons op advies in de woningbouw en aan woningbouw gelieerde utiliteitsbouwprojecten. Onze missie daarbij is helder: een bijdrage leveren aan een veilige en duurzaam gebouwde omgeving.

Adviseur/constructeur
Jan-Willem van de Camp
Adviseur/constructeur
Goudstikker

Interegion Groep BV

De Interegion Groep zet in op samenhang. Niet alleen de mens centraal maar de mens als onderdeel van het ecosysteem. Mensen, toekomstige gebruikers van gebieden met elkaar verbinden door collectiviteit te vergroten. Streven naar een gezonde leefomgeving met ruimte voor de natuur. Een ontwikkeling die meer energie geeft dan neemt, zelfvoorzienend en duurzaam is. Waar natuur in stedenbouw, landschapsinrichting en architectuur integraal met elkaar verbonden zijn en waar circulair ontwerpen de basis vormt. Wij voelen de verantwoordelijkheid om onze ruimtelijke ontwerpen door te kunnen geven aan toekomstige generaties.

Directeur
Richard Bredewold
Directeur
Interegion Groep BV

ThuisinBouwen

Met vier bouwbedrijven en een uniek inspiratiecentrum vormt ThuisinBouwen een unieke partner in het team van De Heemtuinen. ThuisInBouwen is de bouwer van Blok A en is daarnaast de adviseur die de kopers begeleidt bij het maken van inbouw- en afbouwkeuzes. Van badkamer tot stopcontact en van domotica tot wand- en vloerafwerking. De wortels van ThuisinBouwen liggen in Meerkerk, waar het bedrijf ooit als kleine aannemer begon. Gestaag groeiend in de jaren daarna, is ThuisinBouwen met ruim 170 medewerkers nu een alom gerespecteerde bouwer met een niche in totaalontzorging. Van tekentafel tot oplevering. ThuisinBouwen is al 5 jaar op rij verkozen tot Beste Bouwer van Nederland.

Bedrijfsleider
Jaap Spruitenburg
Bedrijfsleider
ThuisinBouwen BV