Kom 13 of 16 december naar de inloopbijeenkomst!

07.12.2023

Het jaar loopt op zijn eind, maar in De Heemtuinen bruist het van de activiteit. De verkoop verloopt voorspoedig en al meer dan 50% van de woningen en appartementen is verkocht. Nog even en we gaan bouwen, maar eerst… nodigen we je graag uit voor één van de inloopbijeenkomsten volgende week. We vertellen je daar graag alles over dit fantastische project en de nieuwe financiële mogelijkheden van kopen in De Heemtuinen.

Wonen in De Heemtuinen komt steeds dichterbij. Ook financieel. Per januari 2024 veranderen er namelijk tal van financiële regels die betrekking hebben op het kopen van een nieuwbouwwoning. Heeft de woning van jouw voorkeur het energielabel A++++, dan kun je maar liefst € 40.000,- meer lenen. Ook wordt de NHG-grens verhoogd naar € 435.000,- en dat betekent dat zo’n royale rijwoning in De Heemtuinen opeens wel heel aantrekkelijk wordt. Let op: de nieuwe regels zijn nu al van kracht. Laat je goed informeren tijdens één van de inloopmomenten bij De Witte Garantiemakelaars in Vlaardingen op 13 en 16 december.

Wil jij weten of het nieuwbouwproject aansluit bij je woonwensen en financiële mogelijkheden? Kom dan op 13 of 16 december naar de inloopmomenten bij De Witte Garantiemakelaars in Vlaardingen. Samen met Van Herk Makelaars, de Rabobank en Fundament Financieel Advies staan we klaar om meer te vertellen over de zeer energiezuinige woningen in De Heemtuinen en de verruimde financiële mogelijkheden. Geef jezelf het mooiste kerstcadeau ooit en kom vooral vrijblijvend langs. Aanmelden is niet nodig! Voor de eerste 15 bezoekers ligt er een leuke goodiebag klaar.

De Heemtuinen inloopbijeenkomst

Wanneer?
13 december van 18.00 tot 20.00 uur
16 december van 11.00 tot 13.00 uur

Waar?
De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4A, Vlaardingen

Nieuwsoverzicht