De gemeenschappelijke woonkamer van Heemtuinen

05.12.2023

Samen wonen, samen leven en samen delen; in De Heemtuinen komt alles samen in een gezamenlijke woonkamer op de begane grond van De Klaproos. De woonkamer ligt aan de groene zone van Heemtuinen waar je op zonnige dagen heerlijk kunt relaxen. Terwijl de kinderen lekker buiten ravotten in het groen houd jij een oogje in het zeil. En praat je gezellig even bij met je buren.

De woonkamer is toegankelijk voor alle bewoners van De Heemtuinen. Bij andere nieuwbouwprojecten hebben we al gezien dat zo’n gezamenlijke ruimte echt een ‘buurthuis’ wordt waar mensen graag komen en waar bewoners trots zijn op ‘hun’ plekje in het gebouw.

Er is een keuken waar je een kop koffie of thee kunt zetten en ook de voorbereidingen voor een buurt BBQ of een gezellige borrel met je buren doe je lekker daar. Het andere gedeelte van de woonkamer kunnen de bewoners zelf inrichten. Bijvoorbeeld als slaapkamers voor gasten of mantelzorgers of als werkruimte.

Ook handig zijn de pakketkasten bij de entree. Ideaal voor als je niet thuis bent om een pakketje aan te nemen. En je hebt minder door de wijk rondscheurende bestelbusjes!

Alle bewoners kunnen gebruik maken van een aantal elektrische deelauto’s, voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ideaal dat je op deze manier altijd een auto tot je beschikking hebt!

Tot slot: bewoners ontmoeten elkaar niet alleen in de gemeenschappelijke ruimte, maar kunnen ook in contact blijven via een eigen Heemtuinen app. Hier is ook een community coach op aangesloten die je kan helpen met vragen, ideeën of uitdagingen waar jullie als nieuwe bewoners tegenaan lopen.

Nieuwsoverzicht