Op 14 september start de verkoop!

31.08.2023

Goed nieuws: donderdag 14 september start de verkoop van De Klaproos, het eerste blok van De Heemtuinen! Je bent van 18:00 uur tot 20:00 uur van harte welkom op de projectlocatie aan de Floris de Vijfdelaan 35 in Vlaardingen. Het verkoopteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden over jouw droomhuis. Een hapje en drankje staan voor je klaar! Vanaf dat moment kun je ook op de website je inschrijven voor de woningen en appartementen.

Voorrang bij de toewijzing?

Heb je tijdens de pre-sale jouw bouwnummer-voorkeur(en) doorgeven? Goed nieuws: dan heb je voorrang tijdens de toewijzing. Je krijgt namelijk 10 extra punten. Let op: als de verkoop op 14 september start moet je nog wel het digitale inschrijfformulier invullen in jouw persoonlijke account. Alle verkoopdocumenten staan vanaf de start verkoop op de website.

Ook door een financieringsverklaring te uploaden bij jouw inschrijfformulier heb je een streepje voor. Je krijgt hier zelfs 25 extra punten voor. Je kunt het formulier pas uploaden vanaf start verkoop, maar wel nu al aanvragen bij jouw financieel adviseur. We werken voor De Heemtuinen samen met Rabobank en Fundament Advies. Zij zijn op de hoogte van het project, waardoor je makkelijker en sneller een verklaring kunt krijgen, maar een andere erkende adviseur is ook mogelijk. Lees hier meer over de verklaring en wat wij daarvan verwachten.

Heb je vragen? Van Herk Nieuwbouw Makelaars en De Witte Garantie Makelaars informeren je graag.

Van Herk Nieuwbouwmakelaars Tel. 010-4147600

De Witte Garantiemakelaars Tel. 010- 4343844

Nieuwsoverzicht