Wat vind je van alle plannen?

10.01.2023

De belangrijkste vraag in de Heemtuinen woonenquête was misschien wel wat de respondenten nou eigenlijk van het plan en de woningen en appartementen vinden. Daarop kregen we zeer uiteenlopende antwoorden. De betaalbaarheid, duurzaamheid en energiezuinigheid werden veel genoemd. Net als de ruime afmetingen van de appartementen en de grote balkons. Bij de woningen werden vooral de royale woonoppervlakken, aantrekkelijke vanaf-verkoopprijzen en de tuinen als grootste pluspunten genoemd.
 

Deelauto's en warmte-installaties

Ook vroegen we de deelnemers of ze bereid zijn hun auto in te leveren of gebruik denken te gaan maken van een deelauto. De antwoorden waren heel divers. Het valt op dat veel mensen gehecht zijn aan hun auto, maar tegelijkertijd ook de voordelen van een deelauto inzien. Ook vroegen we naar de interesse om een warmte-installatie te leasen in plaats van te kopen. Het merendeel van de respondenten vindt leasen geen enkel probleem.

Persoonlijke woonwensen

Zowel jonge starters, stellen, gezinnen als senioren namen deel aan de woonenquête. En iedereen heeft zo zijn of haar eigen redenen om te kiezen voor een nieuwe woning of appartement in De Heemtuinen. Gezinsuitbreiding, gelijkvloers willen wonen, een tuin, of juist een zonnig balkon… De Heemtuinen biedt straks graag een thuis aan jouw persoonlijke woonwensen. Ook als je niet hebt deelgenomen aan de woonenquête.

 

Jouw mening telt!

Met alle uitkomsten van de woonenquête kunnen we weer een volgende stap zetten in het verder ontwikkelen van alle plannen. Dankzij je deelname kunnen we de woningen straks nog beter laten aansluiten op jouw persoonlijke woonwensen. Jouw mening telt echt in De Heemtuinen. 

Nieuwsoverzicht