Lekker centraal met alle voorzieningen in de buurt

De Heemtuinen wordt een nieuw wijkje in de Westwijk aan de Frank van Borselenstraat in Vlaardingen. Het plangebied grenst direct aan het Heempark en alle voorzieningen en goede OV-verbindingen liggen op loopafstand. In Westwijk is alles vlakbij. Winkels, scholen, OV en zorgvoorzieningen. Maar ook vind je er volop sportclubs, watersportrecreatie en leuke horeca. Het winkelcentrum Plein West met de daarnaast gelegen Dirk de Derdelaan is van alle winkelgemakken voorzien. Naast 4 grote supermarkten zijn hier ook allerlei andere winkels te vinden.

Bereikbaarheid

Laat je auto maar staan, het OV in Vlaardingen is prima geregeld. De bus stopt voor de deur en de Westwijk heeft een eigen metrostation. Je wandelt naar de supermarkt, in een kwartiertje ben je met de metro in Rotterdam en met 5 minuten fietsen ben je bij de Krabbeplas waar je in de zomer heerlijk kan ontspannen aan de surfplas of een balletje kan slaan op de golfbaan. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de snelweg A20.

Sporten en Recreƫren

Het verenigingsleven in Vlaardingen bruist. Er zijn tal van sportclubs, muziekverenigingen en hobbyclubs. Voetbal, hockey, atletiek, watersport en meer; je vindt het hier allemaal.

Voetbalclub 6 minuten
Zwem- en recreatiebad 8 minuten
Sportschool 8 minuten
Recreatiegebied Krabbeplas

De Heemtuinen ligt aan de rand van recreatiegebied de Krabbeplas. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen, spelen, zwemmen en ontspannen. Wat een heerlijke plek om de hoek.

Strand Krabbeplas 4 minuten
Jofel aan de plas 5 minuten
Lopen op de Krabbeplas 5 minuten
Ontdekken en beleven

In en rond Vlaardingen valt genoeg te zien te doen en te beleven. Ga fietsen, wandelen, zwemmen, surfen, golfen of picknicken. Ontdek het allemaal.

Golfclub 6 minuten
Surfen 10 minuten
De Broekpolder 6 minuten
Eten en drinken

In Vlaardingen vind je tal van leuke, gezellige en heel goede horecagelegenheden. Maar ook in Rotterdam kun je je culinaire hart natuurlijk flink ophalen. Pak de metro en geniet!

Het Hart van Vlaardingen 6 minuten
Farinella 8 minuten
Café d'Oude Stoep 8 minuten
Aanmelden