Zo in je nieuwe huis!

Voor advies, afwerking en inrichting van je interieur werkt Timpaan samen met Home Made By. 

Het uitdenken van je nieuwe interieur begint al ver voordat je de sleutel krijgt. Door op tijd de juiste design- en materiaalkeuzes te maken, kun je alle ruimtes in je huis op elkaar afstemmen. Zo vormt jouw interieur straks één harmonieus geheel. Ook wordt de planning van alle werkzaamheden hierdoor makkelijker. Je kunt sneller in je nieuwe huis. 

Start jouw interieurproject met Home Made By

Home Made By is gespecialiseerd in het designen en realiseren van interieurs in nieuwbouwwoningen. We nemen je graag al het werk uit handen. Maar het leukste deel doe je samen met een professionele design adviseur. Je bepaalt samen jouw unieke persoonlijke woonstijl, je kiest materialen, texturen, meubels en design accenten.

Home Made By verzorgt het allemaal:  
• Vloeren
• Wandafwerking: renovlies, pleisteren of stucwerk
• Raamdecoratie en gordijnen
• Verlichting
• Kasten op maat
• Kleur & behang
• Meubels & accessoires

Jouw nieuwe interieur is de aandacht waard

Ben je helemaal happy met de designkeuzes? Dan zorgt Home Made By vervolgens voor de rest. Van het installeren van de vloer, het afwerken van de wanden, het plaatsen van maatwerkkasten tot het ophangen van de gordijnen. Tijdens alle verschillende werkzaamheden houd je één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk.

Het begint met een design date

Een inspirerende Design Date is de eerste stap. Tijdens de eerste kennismaking stelt de design adviseur je vooral veel vragen. Hoe ziet je leven eruit, wat vind je belangrijk, waar word je blij van? Onze Budget Basics helpen je inzicht te krijgen in het budget dat past bij je wensen. Zo weet je waar je aan toe bent.

We helpen je graag verder

Maak via de button hieronder een afspraak voor een vrijblijvende Design Date. De design adviseur neemt dan contact met je op.