Pionieren in Vlaardingen

De combinatie bestaande uit Timpaan uit Hoofddorp en Heembouw uit Roelofarendsveen hebben samen met KAW architecten, LAP Landscape & Urban Design (landschap en stedenbouw), AW Groep (civiele engineering), Interegion Groep (tendermanagement) en DWA (installatie-advies) de tender gewonnen die de Gemeente Vlaardingen heeft uitgeschreven voor de locatie in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark.

Het project, genaamd De Heemtuinen, omvat 179 woningen, met daarin de humane wijkgedachte sociaal duurzaam wonen en welzijn voor iedereen. Van starters tot senioren, met grondgebonden woningen en appartementen.

De Heemtuinen is een uniek integraal duurzaamheidsplan van woningen: optimalisatie van de ecologische waarden, circulair, modulair, CO2-neutraal, Nul-Op-de-Meter en klimaatadaptief! Met dit plan zetten Timpaan en Heembouw een forse stap voorwaarts in het ontwikkelen, bouwen en wonen van morgen.

De Heemtuinen maakt betaalbaar wonen voor een brede doelgroep mogelijk en zal voorzien in de grote woningbehoefte in Vlaardingen en de Rotterdamse regio.

Meld u aan voor de webinar

We organiseren een webinar om geïnteresseerden te informeren over de uitkomsten van de geo-enquête die onlangs is uitgezet bij de omwonenden.

Datum: 1 juli 2021

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

U kunt zich aanmelden op: https://register.gotowebinar.com/register/1869562708219571469

Locatie

Pionieren in Vlaardingen is gelegen in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat. Het plangebied grenst direct aan het Heempark. Alle voorzieningen die u nodig heeft liggen op loopafstand. Daarnaast zit u met 5 minuten fietsen op de Krabbeplas waar u in de zomer heerlijk kan ontspannen aan de surfplas of een balletje kan slaan op de golfbaan.

Planning

Momenteel wordt er gewerkt aan de planvorming van het gebied. Denk nu aan de voorkant mee met de ontwikkeling van het gebied en schrijf u in via deze website, dan ontvangt u onze nieuwsbrief zodra er meer informatie is over de plannen en planning.

U kunt het project ook volgen op Facebook en Instagram.

Interesse

Enquête