Nu in verkoop

Wonen in het groen in Vlaardingen


De verkoop van de 36 woningen en 31 appartementen in Blok B Boterbloem is gestart!

Je kunt alle beschikbare woningen en appartementen bekijken op de aanbodpagina door op Blok B te klikken. Je vindt er onder meer mooie impressies, specificaties en plattegronden. De verkoopdocumenten vind je bij downloads. Heb je een woning of appartement gevonden die aan jouw wensen voldoet? De inschrijving is gesloten op 10 juli, maar je kunt je nog als reservekandidaat opgeven. Schrijf je in via het formulier in jouw persoonlijke accountomgeving https://account.heemtuinen.nl/account/online-inschrijven-de-boterbloem/

Bekijk het aanbod

Goed om te weten: je kunt je maar liefst € 40.000,- meer lenen omdat de woningen energielabel A++++ hebben. Ook is de NHG-grens verhoogd naar € 435.000,-.

In de Heemtuinen komt alles samen

Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen! Neem contact op met de makelaars voor de laatste stand van zaken!

Van Herk Nieuwbouwmakelaars
010 414 7600
E-mail: nieuwbouw@vanherk.nl
De Witte Garantiemakelaars
010 434 3844
E-mail: dewitte@garantiemakelaar.nl

Op de aanbodpagina kun je per bouwnummer een 3D-tour doen om de appartementen en woningen echt goed te bekijken.

SAMEN leven

Een groene leefomgeving in Vlaardingen

De Heemtuinen komt in de Westwijk in Vlaardingen. Een wijk met volop kansen. De structuur van de wijk, in de jaren 50 van de vorige eeuw ontworpen onder supervisie van de architect Willem van Tijen, biedt een sterke basis voor herstructurering. En dat is nodig om de Westwijk evenwichtig, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. De Heemtuinen draagt daaraan bij met ca. 182 zeer energiezuinige woningen, in een mix van appartementen en grondgebonden eengezinswoningen. Met De Heemtuinen zorgen we voor een groene leefomgeving en meer samenhang in de wijk.

Maak kennis met de plannen

NATUURLIJK leven

Een heerlijke woonplek met alles in de buurt

Je vindt De Heemtuinen straks in de Westwijk in Vlaardingen. Aan de Frank van Borselenstraat, direct grenzend aan het Heempark. Een fantastische plek in het groen en vlak bij alle voorzieningen van het centrum. Binnen vijf minuten fiets je naar de supermarkt. Wil je verder weg, dan pak je de fiets en metro en sta je zo in hartje Rotterdam. Ook voor natuurliefhebbers is er van alles te beleven. Via de Krabbeplas fiets of ren je zo de polder in. En op hete zomerse dagen biedt het strandje een heerlijke verkoelingsplek.

Ontdek de omgeving

Duurzaam en innovatief

Wonen in de Heemtuin wordt duurzaam wonen in het groen. De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Dit mag je verwachten

Je woning financieren? Zo doe je dat

Heb je een woning in De Heemtuinen op het oog? Dan wil je natuurlijk weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat vraagt om een eerlijk en degelijk advies en een persoonlijke begeleiding. Maak dan ook zeker een afspraak met één van onze financiële partners. Zij kennen het project door en door en vertellen je graag meer over de vele aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden. Je krijgt bij de toewijzing voor de woningen en appartementen in De Heemtuinen 25 extra punten als je een geldige financieringsverklaring upload.

Lees hier meer
Aanmelden